Christian Louboutin gaat terug naar de rechtbank in de hoop om zijn beroemde rode zolen voor eens en altijd te beschermen. De louboutin heren schoenen ontwerper – die Yves Saint Laurent in het hof in New York over de kwestie in 2017 vecht en momenteel een geldig handelsmerk van de VS heeft – hecht zijn bezorgdheid aan het Hof van Justitie van de Europese Unie. , Om ervoor te zorgen dat Europese merken ook aan de richtlijnen voldoen.

De christian louboutin litigieuze procedure – die begon toen het Franse huis een verzameling schoenen in een reeks kleuren lanceerde, elk met een zool die overeenkomt met zijn bovenkant, met de bewering dat Louboutin niet kon voorkomen dat merken rode Louboutin Schoenen met rode zolen creëren, maar Dat geen ander merk een schoen van contrasterende kleur zou moeten creëren met een rode zool, aangezien het waarschijnlijk verwarring zou veroorzaken voor klanten die de schoen zouden hebben aangenomen door Louboutin.

In een zaak van Louboutin in 2017 heeft het Brussels Hof van Beroep vastgesteld dat het bedrijf een onderscheidende en herkenbare merker van zijn product in de rode zool heeft gecreëerd en het Nederlandse bedrijf Van Haren werd gedwongen de productie van zijn Louboutin roodzolen te stoppen als gevolg.

Louboutin heeft eerder gepraat over het moment dat hij de rode zool uitgevonden heeft – een nagellak die zijn assistent gebruikt om de designer Louboutin Schoenen Heren te maken, aan het werk was. Hij was erop aan te denken en was blij om te herinneren aan die vroege dagen in de recente Festival.

‘Ik herinner me de eerste keer dat ik je ontmoette’, vertelde hij aan de redacteur Christian Louboutin Heren Schoenen van Oxchoenen. “Het was 1992 en je kwam met twee meisjes in mijn winkel. Je gaf me je creditcard, en ik stak het! Het was een van die glibberige machines en ik keek hoe het gebogen was.”